SHOARMA EL AVIV

SHOARMA EL AVIV Voor de lekkerste vleesgerechten!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1531 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma El Aviv. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 12:56 Altijd snel en goede kwaliteit!
13 mei 2022 om 12:14 Heerlijk,
10 mei 2022 om 22:02 Voor de 2e keer besteld, want oordelen op 1x waarbij het fout ging is niet fair. Besteltijd: slecht; bijna 70min ipv 20-45 Eten: lauw; besteld met kaas en extra vlees, geen beide te vinden. Eerste keer voordeel van de twijfel, nu bestel ik niet meer!
6 mei 2022 om 21:28 Lekker en snel Dank jullie wel
5 mei 2022 om 18:08 pizza's was overgebakt, verbrand en haard
18 apr 2022 om 7:29 Lekkerste Calzone die ik ooit op heb. Altijd goed
10 apr 2022 om 12:14 The food it was no so bad but the delivery it was the worst experience in my life. The delivery guy stop 300mt after my house in wrong adress and try to fight with me and throw the food bag to my face. Never I'll order again from this restaurant
6 apr 2022 om 7:21 Precies op de afgesproken tijd werd het gebracht door een alleraardigste bezorger. Eten was van prima kwaliteit en lekker warm. Doen we snel weer ! Ondanks dat de vegetarische pizza een pizza margarita was geworden. Kan gebeuren, klein foutje helaas
4 apr 2022 om 13:29 Het eten was warm en lekker, vooral de kip met rijst, ik raad het aan.
1 apr 2022 om 20:32 We kregen niet de bestelde Quattro Stagione pizza maar een zeer pittige pizza. Het eten was wel ok verder.
28 mrt 2022 om 13:13 Was weer top!!! En snel klaar en bezorgd!!!
27 mrt 2022 om 17:51 Ik had een mix grill met saté kip schnitzel en shoarma , de shoarma was redelijk de kip schnitzel kon je iemand mee dood gooien en de saté was half zwart , dit ben ik niet gewend van deze zaak normaal is het eten goed in prijs / kwaliteit verhouding